N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home » Coatingbedrijven

Coatingbedrijven

EDCO is één van de coatingbedrijven die gebruikt maakt van moderne technieken om metaal te ontzien van roest en corrosie. Zo zijn wij gespecialiseerd in verschillende typen vlamspuittechnieken, waarmee wij op een nauwkeurige manier uw oppervlak van een deklaag kunnen voorzien.

EDCO onderscheidt zich van andere coatingbedrijven door kwaliteit en service

Zoals veel coatingbedrijven, maakt EDCO gebruik van moderne technieken om uw metalen oppervlak van een deklaag te voorzien die roest en corrosie van uw metaal voorkomen. EDCO onderscheidt zich echter van andere bedrijven door de vele mogelijkheden die u bij ons heeft. Naast het ‘normale’ vlamspuiten, is ons hoogopgeleide personeel namelijk ook in staat om metaal te natlakken en te schooperen. Voor deze methoden beschikken wij over apparatuur van de hoogste kwaliteit, zoals machines van Metalspray of Sulzer Metco. Deze machines kunt u echter ook bij ons aanschaffen of huren, net als alle materialen die nodig zijn voor deze methoden, zoals zink en/of aluminium. Bestelt u materiaal voor 500 kg of meer? Dan zijn de leverancierskosten voor ons, en heeft u recht op een half uur gratis service van één van onze monteurs.

Informeer naar onze mogelijkheden

EDCO onderscheidt zich van andere coatingbedrijven door de vele diverse opties die het biedt op het gebied van metaal conservering. Wilt u extra informatie over ons bedrijf of over onze werkzaamheden? Neem dan snel contact met ons op via 076 – 543 08 28 of kom langs bij ons bedrijf in Teteringen.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht