N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home ยป infrashielding

infrashielding

EDCO is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van verschillende typen las-, snij- en vlamspuittechniek, waaronder infrashielding. Al 25 jaar verzorgen wij werkzaamheden op dit gebied voor diverse bedrijven. Daarnaast verkopen wij ook een ruim assortiment aan materialen op het gebied van vlamspuiten.

Service

EDCO is door zijn ervaring in de vlamspuittechniek in staat om uw hele project van A tot Z te begeleiden. Wilt u bijvoorbeeld een project starten op het gebied van infrashielding, dan kunnen wij u daar uitstekend mee helpen. Wij beschikken over ervaren vakmensen die gebruik maken van apparatuur van toonaangevende merken zoals Sulzer Metco en Metalspray. Deze apparaten zijn bij ons eveneens te koop en te huur. Daarnaast kunt u ook andere materialen bij ons aanschaffen, zoals zink, zink/aluminium en puur aluminium. Bij bestellingen vanaf 500 kg leveren wij deze materialen kosteloos bij u af en heeft u recht op een halfuur gratis service.

Contact

Als u vlamspuitprojecten, zoals infrashielding, op een degelijke manier wil laten verzorgen, kunt u EDCO inschakelen. Voor meer informatie over ons, kunt u contact met ons opnemen via 076 – 543 08 28 of info@edco-benelux.com.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht