N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home » Metaalbewerkingsbedrijf

Metaalbewerkingsbedrijf

EDCO is een specialistisch en professioneel metaalbewerkingsbedrijf op het gebied van snij-, las- en vlamspuittechniek in de omgeving van Breda. Wij hebben jarenlange kennis en expertise in deze branche en kunnen u daarom ook van een passend advies voorzien voor het gebruik van bepaalde machines en materialen. Wij verkopen onze producten uit eigen voorraad, waardoor u kunt profiteren van een zeer snelle levering.

Professioneel metaalbewerkingsbedrijf in de buurt van Breda

Ons metaalbewerkingsbedrijf onderscheidt zich van anderen door ons unieke servicepakket. Om te zorgen dat uw project geen vertraging oploopt, bieden wij u de hoogste kwaliteit machines en materialen. Mochten er toch problemen optreden met de machines, dan komen wij direct bij u langs om dit te repareren. Is de machine niet meteen te repareren? Dan krijgt u van ons een uitleenmachine, waardoor u altijd door kunt werken. Onze servicedienst is bovendien 24 uur per dag bereikbaar, zodat wij u op elk gewenst moment ondersteuning kunnen bieden. Dat is de kwaliteit van EDCO.

Gratis service

Plaatst u bij ons een bestelling van meer dan 500kg, dan zijn de transportkosten voor onze rekening. Onze servicemonteur komt de bestelling leveren en checkt dan ook meteen de machines op kwaliteit. Heeft u interesse in de diensten van ons metaalbewerkingsbedrijf? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 076 – 543 08 28.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht