N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home » Schooperen kosten

Schooperen kosten

Laat het schooperen van een metalen oppervlak uitvoeren door EDCO en bespaar kosten. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van verschillende las-, snij- en vlamspuittechnieken, zoals schooperen. Wij helpen u graag om kosten te besparen op het schooperen en bieden u dan ook een zeer aantrekkelijk tarief. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij EDCO liggen de schooperen kosten laag

Om te voorkomen dat metalen oppervlakken gaan roesten, kunt u een deklaag laten aanbrengen op het oppervlak. Eén van de methoden hiervoor is schooperen. Hierbij wordt een vloeibaar zink/aluminium legering op een vooraf blank metaaloppervlak aangebracht op een thermische manier (spuiten). Deze methode is vooral ideaal voor metalen die niet thermisch verzonken kunnen worden. EDCO beschikt over goed opgeleid personeel, dat bij het schooperen gebruik maakt van apparatuur van toonaangevende merken zoals Sulzer Metco en Metalspray. Bij EDCO staan uw wensen centraal en daarom houden we de kosten voor schooperen zo laag mogelijk.

Apparatuur kopen of huren

Bij EDCO kunt u apparatuur om te schooperen, evenals zink en aluminium legeringen, bij ons kopen of huren en liggen de kosten laag. Als u 500 kg of meer aan materiaal bestelt, nemen wij de leverancierskosten voor onze rekening. Heeft u nog vragen over onze werkzaamheden, dan kunt u bellen naar 076 – 543 08 28.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht