N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home ยป Oerlikon Metco

Oerlikon Metco

Bij EDCO kunt u hoogwaardige kwaliteit machines van het merk Oerlikon Metco kopen en huren. Deze machines en materialen zijn te gebruiken om te vlamspuiten, maar ook handig voor de corrosiemarkt. Bij EDCO leveren wij het hele pakket, van materialen en machines tot aan vak gerelateerde kennis en 24/7 service.

Bij EDCO zijn Oerlikon Metco machines te huur en te koop

EDCO is onafhankelijk van leveranciers en daarom kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit machines en materialen voor u selecteren. Dankzij onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over onze verschillende merken, waaronder Oerlikon Metco. EDCO onderscheidt zich van andere bedrijven door ons unieke servicepakket: wij zijn betrokken bij het hele proces en bieden u de begeleiding die u nodig heeft. Mocht er toch een probleem optreden met een Oerlikon Metco machine? Dan staat onze 24/7 servicedienst voor u klaar om u te helpen. Zo verliest u nooit veel tijd en kunt u snel doorgaan met het project.

Leverbaar uit voorraad

Wij kunnen onze Oerlikon Metco materialen en machines uit voorraad leveren, waardoor u deze razendsnel in huis heeft. U heeft de keuze om onze machines te huren of te kopen, net waar u behoefte aan heeft. Heeft u interesse in een hoge kwaliteit Oerlikon Metco machine? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer 076 – 543 08 28.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht