N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home » Schooperen prijs

Schooperen prijs

EDCO kan voor u metalen oppervlakken schooperen voor een zeer lage prijs. Ons bedrijf is specialist op het gebied van las-, vlam- en snijtechniek en heeft al meet dan 25 jaar ervaring in deze branche. Wij leveren onafhankelijk van leveranciers materialen en machines van zeer hoogwaardige kwaliteit. Voor service en kwaliteit komt u naar EDCO.

EDCO: schooperen voor een lage prijs

Werkt u vaak met metalen oppervlakken? Dan is het verstandig om een speciale coating te laten aanbrengen die het oppervlak beschermt tegen roest en corrosie. Bij EDCO kunt u het metalen oppervlak vakkundig laten schooperen tegen een zeer scherpe prijs. Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste vakkennis en ervaring op het gebied van het schooperen van materialen. Met behulp van professioneel apparatuur wordt de coating gemaakt van een aluminium-zink legering, die met een schoopeerapparaat met hoge druk op het materiaal wordt geperst. Deze aluminium-zink laag zorgt ervoor dat het materiaal goed beschermd blijft tegen omstandigheden van buitenaf die op het materiaal gaan inwerken.

Optimale service

U kunt ook bij EDCO terecht wanneer u apparatuur wilt kopen voor een zeer scherpe prijs zodat u zelf kunt schooperen. Wij bieden u optimale service wanneer uw machines onverhoopt toch problemen heeft. U kunt ons 24/7 bereiken, zodat u snel weer verder kan met uw werk. Bent u benieuwd wat EDCO voor u kan betekenen? Neem direct contact met ons op via het nummer 076 – 543 08 28 en wij helpen u snel verder.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht