N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home » Schooperen van staal

Schooperen van staal

Bij EDCO bent u aan het juiste adres voor het schooperen van staal. Ook voor advies voor het huren of kopen van hoge kwaliteit machines en materialen kunt u bij EDCO aankloppen. Wij kunnen u het hele pakket leveren, van machines en materiaal tot aan de afwerking. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op ons serviceteam die 24/7 bereikbaar is wanneer er problemen optreden.

Schooperen van staal door EDCO

Voor het schooperen van staal zijn bepaalde machines nodig die speciaal ontwikkeld zijn voor dit doel. Bij EDCO hebben wij deze machines en materialen beschikbaar, waardoor wij u kunnen helpen bij het schooperen van staal. Schooperen, oftewel thermisch spuiten, is het aanbrengen van vloeibaar zink of aluminium deklaag op een schoongemaakt, staal oppervlak. Door gebruik te maken van perslucht wordt de coating op het oppervlak aangebracht en beschermt hierdoor tegen corrosie en roest. Wij hebben onze expertise al voor vele projecten, boven en onder water, mogen uitvoeren. Denk hierbij aan booreilanden, bruggen, sluisdeuren en windmolens.

Specialist in schooperen

EDCO is specialist op het gebied van snij-, las- en vlamsuittechniek en is daarom hét adres voor het schooperen van staal. Met onze jarenlange ervaring zijn wij goed op de hoogte van alle technische ontwikkelingen en helpen wij u graag. Neem daarvoor contact met ons op via het telefoonnummer 076 – 543 08 28.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht