N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home » Schooperen

Schooperen

U kunt metalen oppervlakken op een degelijke manier laten schooperen door EDCO. Ons bedrijf is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van conservering van metalen oppervlakken. Wij beschikken over ervaren personeel en het beste materiaal, waarmee wij elk type metaal van een deklaag kunnen voorzien.

Conserveren van materiaal door te schooperen

Als metaal bedrijf wilt u roest en corrosie bij metaal oppervlakken voorkomen. Om dit te bewerkstellingen, kunt u een deklaag, ook wel coating genoemd, aanbrengen op het oppervlak. Een goede methode om hiervoor te gebruiken is schooperen. Schooperen is een behandeling waarbij een corrosiebestendige laag, een legering van aluminium en zink, onder hoge druk op het object wordt gespoten. Vooral voor metalen die niet thermisch verzonken kunnen worden, is dit een ideale methode. EDCO beschikt over ervaren personeel, dat bij het schooperen uitsluitend apparatuur van toonaangevende merken gebruikt, zoals Sulzer Metco en Metalspray. Deze apparatuur is, evenals zink en aluminium legeringen, ook bij ons aan te kopen. Als u 500 kg of meer van zink of aluminium bestelt, nemen wij de leverancierskosten zelfs voor onze rekening.

Schakel onze expertise in

Laat metalen oppervlakken schooperen door EDCO, en voorkom dat u slachtoffer wordt van roest of corrosie. Voor meer informatie over ons bedrijf of over onze werkzaamheden, neemt u contact met ons op via076 – 543 08 28.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht