N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home » Staalbedrijven Nederland

Staalbedrijven Nederland

EDCO kan een oplossing bieden voor corrosie en roest aan alle staalbedrijven in Nederland. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in vlamspuiten, waarmee wij stalen oppervlakten kunnen vrijwaren van eventuele roest en corrosie. Daarnaast kunt u ook bij ons materialen aanschaffen, waarmee u zelf deze werkzaamheden kunt uitvoeren.

Service

EDCO is al jarenlang actief op het gebied van vlamspuiten. Door middel van deze techniek wordt er een deklaag van gesmolten metaal- of keramiekpoeder aangebracht op een metaaloppervlakte. Deze deklaag zorgt ervoor dat metaal gevrijwaard wordt van eventuele roest en corrosie. Onze monteurs zijn zeer ervaren, en maken tijdens het vlamspuiten enkel gebruik van machines van de meest toonaangevende merken zoals Sulzer Metco en Metalspray. Als u deze werkzaamheden liever zelf uitvoert, kunt u bij ons deze machines ook kopen of huren. Ook zink, zink/aluminium of puur aluminium is bij ons aan te schaffen. Als u 500 kg of meer van deze materialen bij ons aanschaft, betaalt u geen leverancierskosten en heeft u recht op een half uur kosteloze service van een van onze monteurs. Mede hierdoor zijn wij voor diverse staalbedrijven in Nederland dé perfecte oplossing op het gebied van corrosie wering.

Contact

EDCO is dé oplossing voor staalbedrijven in Nederland op het gebied van conservering van metalen oppervlakten. Wilt u meer informatie over ons? Contacteer ons dan door te bellen naar 076 – 543 08 28, te mailen naar info@edco-benelux.com of het contactformulier op onze site in te vullen.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht