N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home » Vlamspuiten

Vlamspuiten

EDCO is dé specialist op het gebied van vlamspuiten en las- en snijtechniek. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring in dit vakgebied kunnen wij u uitstekend helpen bij het thermisch spuiten, oftewel vlamspuiten. Bij EDCO kunt u rekenen op kwaliteit én service, want wij begeleiden u bij het hele proces.

Vlamspuiten van metalen oppervlakken bij EDCO

EDCO beschikt over de modernste materialen en machines om te vlamspuiten: een coating aanbrengen om een onderdeel in kwaliteit te verbeteren. Wij kunnen verschillende deklagen voor u aanbrengen, bijvoorbeeld van zink of aluminium. Vlamspuiten is voornamelijk een koud proces, waardoor het materiaal slechts een lage temperatuursverhoging krijgt te verduren. Door deze speciale techniek kan de levensduur van een bepaald onderdeel flink verlengd worden en er weer als nieuw uitzien.

Probeer in onze speciale demonstratieruimte

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf om uw materiaal te laten vlamspuiten? U bent bij EDCO van harte welkom om in onze speciale demonstratieruimte in Teteringen uit te proberen wat u in gedachten had op het gebied van vlamspuiten. U zult zelf ervaren dat er bij ons bedrijf van alles mogelijk is. Wilt u liever op voorhand wat meer informatie? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer 076 – 543 08 28. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht