N

Las-, snij- en vlamspuittechniek

24/7 service beschikbaar bij storingen

Snelle levering uit voorraad

Home » Vlamspuittechniek

Vlamspuittechniek

Met de vlamspuittechniek van Edco Las/snij en vlamspuittechniek bv. kunt u de weerstand van materialen tegen corrosie door weersinvloeden of bijtende substanties verhogen. De vlamspuittechniek is gebaseerd op het principe van hitte en daarom wordt vlamspuiten ook wel thermisch spuiten genoemd. Het idee is om het materiaal dat gebruikt gaat worden om op te spuiten te verhitten en dit vervolgens te verstuiven op het materiaal of de constructie. Hierdoor wordt er een soort coating gevormd. Afhankelijk van het gebruikte materiaal kan de vlamspuittechniek verschillende doeleinden hebben.

Toepassingen van de vlamspuittechniek

De vlamspuittechniek van Edco Las/snij en vlamspuittechniek bv. kan verschillende toepassingen hebben, afhankelijk van het gebruikte materiaal. Hieronder een kort overzicht van de mogelijke toepassingen van vlamspuiten:

  • Herstel van versleten machineonderdelen;
  • Verhogen van de weerstand tegen corrosie;
  • Esthetisch effect;
  • Verhogen van grip door het aanbrengen van antislip materiaal.

Edco Las/snij en vlamspuittechniek bv. werkt voornamelijk met eigen materialen die wij in het eigen magazijn hebben opgeslagen. Het voordeel daarvan is dat wij razendsnel in actie kunnen komen wanneer u belt. Kijkt u eens op de website voor een nog betere indruk van de dienstverlening van Edco Las/snij en vlamspuittechniek bv. of stel uw vragen aan een medewerker door te bellen naar 076 – 543 08 28.

Overige specialiteiten waarmee EDCO Benelux u van dienst kan zijn:

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Velden met een * zijn verplicht